Altın Fiyatları Haberleri
SON DAKİKA

Altın Fiyatları Haberleri

Altın fiyatlarını tutabilene aşk olsun! 

Altının ons fiyatı dün tüm zamanların en yüksek günlük kapanışını gerçekleştirdi. Gram altında bugünün en yüksek seviyesi 2.235 lira oldu. Analistler ne diyor? İşte altın piyasası...

Altın fiyatlarında yükseliş bekleniyor

Elazığ Kuyumcular Odası Başkanı Fikret Çakmakçı, altın fiyatlarında yüzde 25 oranında yükseliş beklediklerini açıkladı. 

Altında çıldırtan yükseliş!

Yaşanan düşüş sona erdi ve altın fiyatları aldı başını gitti. Yeni haftaya yükselişle başlayan ve bu yükselişini sürdüren altında yeni rekorlara hazır olun. İşte altın piyasasında son durum...

Altın için yeni rakam verildi! 

Altın fiyatları hafta içinde yükselişine hız verdi. Gram altın fiyatı rekor kırarken, çeyrek altın, Cumhuriyet altını da onu yükselişte takip etti. Peki altın fiyatları ne olur? Kapalıçarşı esnafı mevduat faizlerinin yüksek olmasından dolayı altına talebin azaldığını söyledi. İslam Memiş ise altının gram fiyatı için 4 kademeli tahminini açıkladı. “Yılı 3000 TL seviyesinden bitiren bir gram altın olacak…”

Gram altın rekor kırdı! 

Altın fiyatlarındaki yükseliş sürüyor. Altının gram fiyatı, ikinci kez 1800 liranın üzerini test ederken ons altındaki ve Dolar/TL'deki yükselişin etkisiyle tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 1808 lirayı gördü.

Altın fiyatları uçuşa geçti! 

Geçtiğimiz haftalarda ons tarafında en düşük seviyelerde seyreden altında son durum ne? Altın fiyatlarında yeni haftanın ilk işlem gününde yükseliş hız kesmiyor. Peki böyle mi devam edecek? 

Altında yükseliş tam gaz! Son fırsatı kaçırmayın 

Altın fiyatları yatırımcının takibinde... Altın güne yükselişle başladı ve uzmanlara göre önümüzde aylarda görülmemiş rakamlar görülecek. Altın son bir alım fırsatı verir mi merak ediliyor. İşte altın piyasasında son durum...

Altın yeni rekor kırdı! 

9 Haziran 2023 altının onsu 1.965,09 dolardan işlem görürken gram altın 1480 lirayı görerek rekor kırdı. Yaz aylarında 1500'lü rakamların görülebileceği konuşuluyor. İşte haftanın son işlem gününde altın fiyatları....

Gram altında tarihi rekor 

Dolar/TL kurunun yükselişinin etkisiyle altın fiyatları da yukarı yönlü hareket ediyor. Gram altın her geçen gün rekorunu yeniliyor. Gram altın şu sıralar 1.327 liradan alıcı buluyor.

Altın fiyatları fırladı şubat rekoru geldi! 

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından takip ediliyor. Bir süredir düşüşte olan altın 17 Mart sabahı bir anda fırladı ve gram altın 1181 lira seviyesini gördü. Uzmanlara göre bu yükselişin devamı var. 2023 yılı tahminleri ne yönde? Öte yandan dolar ve Euro'da da yükseliş var. İşte piyasalarda son durum.

Altın fiyatları artacak mı?

Altın fiyatları adeta çakıldı, tahminler art arda geldi. Riskli seviyelere kadar çekildi, güvenli liman olarak görülen altından çıkışlar başladı. Güne 1905 dolardan başlayan ons altın, geri çekilerek psikolojik sınırın hemen altında yani 1898 dolardan işlem görmeye başladı. Gün içerisinde en düşük 901 lira, en yüksek ise 907 lira seviyelerinin görüldüğü gram altın ise 903 liradan işlem görüyor.

Altın 900 liraya koşuyor 

Rusya-Ukrayna kriziyle dolar ve altın fırladı. 40 kuruş birden yükselen dolar 14,20'yi, 38 lira birden yükselen altının gram fiyatı ise 885 liraya kadar çıktı. 

Gram altın 3 ay içinde 1000 lirayı bulacak! 

Dolar yükselirken gram altın da ona eşlik ederek rekor üstüne rekor kırıyor. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk gram altının 3 ay içinde 1000 lirayı bulacağını öngörürken altın fiyatlarında rekor üstüne rekor geliyor. İslam Memiş ise, altın almak isteyenleri bir süre beklemeleri konusunda uyardı...

Gram 680 çeyrek 1100 lira oldu! 

Altın fiyatları iç piyada dolar/TL kurunun sert yükselmesinin etkisiyle tarihi rekorunu yineledi. Gram altın 680 liradan alıcı bulurken çeyrek 1100 lirayı aştı. Uzmanlara göre yükseliş sürecek.

Çeyrek altın bin TL oldu!

Altındaki tarihi yükseliş sürüyor. Ons fiyatının artmasına iç piyasada dolar/TL kurundaki yükseliş de eklenince gram altın rekor kırdı.

Gram altın 569 liraya yükselerek tarihi rekor kırdı

Haftaya 566 liradan başlayan gram altın zirvesini yenileyerek 569 liraya yükseldi. Ons altın fiyatları, dolar fiyatlarının düşmesiyle son 2 ayın zirvesi olan 1.821 doların üzerine yükseldi.

Altın fiyatlarında hareketlilik devam ediyor

Altın fiyatları, Fed ve İngiltere Merkez Bankası’nın para politikası toplantıları öncesinde yatırımcıların sıkılaşan para politikasının küresel toparlanma üzerinde yaratabileceği baskılara odaklanmasıyla yükseldi.

Altın fiyatları tepetaklak oldu!

Altın yeni haftaya adeta tepetaklak olarak başladı. Ons altındaki düşüş gram altına da yansıdı. Gram altın sadece 24 saat içerisinde 30 lira değer kaybetti... Altın piyasasında neler oluyor? Gram altın fiyatları daha da düşecek mi?..

Altın tarihi rekora gidiyor!

Gram altın fiyatları düzenli olarak artmaya başladı. Gram altın 540 lira olan tarihi zirvesine çok yaklaştı. Gram altının dolardaki yükseliş ve altının ons fiyatındaki yükselişten güç aldığı görülüyor. Uzmanlar uyarıyor. Bu dönemde altın alınır mı satılır mı? Altan fiyatları kaç lira olacak? İşte piyasada son durum ve tahminler...

Altın fiyatları dünkü kapanışa göre yükselişte

Geçtiğimiz yılın son döneminde rekor kıran ardından düşüşe geçen altın fiyatlarında bugün de hareketlilik devam ediyor.

Altın fiyatları için 600 TL beklentisini yeniledi!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, piyasalardaki son durumu Haber 7'ye yorumladı. Memiş, altın fiyatları için 600 TL beklentisini yenilerken, bu rakam sürpriz olmayacak dedi.

Fiyatlar uçtu gram altın 450 lira seviyelerinde

Şahap Kavcıoğlu'nun Merkez Bankası Başkanı olarak getirilmesinin ardından dolar/TL resmen fırladı ve 8.39 seviyesini gördü. Bununla birlikte altın fiyatları da uçtu. Yatırımcısının uzun zamandır beklediği yükselişle birlikte gram altın 450 lira seviyesinden işlem görüyor.

Altın fiyatlarında yükseliş!

Gram altın 17 Mart Çarşamba günü 418 TL’den alıcı bulurken bugün 0,16 yükselişle 421,16 seviyesine yükseldi. Çeyrek altında ise az da olsa bir yükseliş yaşandı. Çeyrek altın 17 Mart günü 682 TL alış fiyatından 686 TL’ye yükseldi. Peki yarım, tam, ata ve cumhuriyet altınlarında durum nasıl? Kapalıçarşı altın fiyatları ne kadar?

Altında yükseliş başladı!

Altın fiyatları yükselişe geçti. Altın ons fiyatı 1793 dolara çıktı. Altındaki yukarı yönlü gidişi değerlendiren teknik uzman Tunç Şatıroğlu, "1830 bölgesine kadar yani kanalın üstüne kadar devamını beklerim. Daha yukarı çıkması için enflasyon beklentilerinde artış veya teşvik paketi gelişmeleri gerekir" dedi.

Dolar ve altın fiyatları düşecek mi yükselecek mi?

Dolar/TL'de sert düşüşlerin ardından 7 TL civarında dengelendi. Küresel piyasalarda yaşanan sert hareketlerin devam edip etmeyeceği yakından izleniyor. Teknik uzmanların değerlendirmeleri dolar ve altındaki yön arayışında önemli fikirler veriyor...

Altın fiyatları yeniden düşmeye başladı!

Altın fiyatları, teşvik paketi beklentilerinin Jerome Powell'ın istihdam piyasasına dair yorumları ve istihdam verilerinden ağır basmasıyla haftayı kazançla geçmeye hazırlanıyor fakat günlük olarak düşüşte. Gram altın küresel altın fiyatlarını takip ederken gümüş yatay bir seyir içerisinde.

Altın fiyatları için yılın ikinci çeyreğine dikkat!

Altın fiyatları için İngiliz bankasından flaş tahmin geldi. İngiltere merkezli Standard Chartered adlı bankanın analistlerinden Suki Cooper'a göre altın fiyatları yılın ikinci çeyreğinde yeni rekor kırabilir.

İşte altının son fiyatı

30 Ocak altın fiyatları ne kadar? Altın fiyatları düşecek mi yükselecek mi? Gram altın ne kadar?

Altın fiyatları yükselişe geçti!

Geçtiğimiz hafta çakılarak yatırımcısını üzen altın fiyatları bugün çıkışa geçti. Piyasalardaki son gelişmeleri değerlendiren teknik analiz uzmanı Tunç Şatıroğlu, altının yükselişi için saat verip olumlu olduğunu söyledi. Şatıroğlu ayrıca, gümüşteki yükselişin altın kadar olmayacağını ama altının gümüşü destekleyeceğini öne sürdü.

Uzmanlardan 2021 altın fiyatları için bomba tahmin

2020'de 540,6 lirayla rekor seviyeye çıkan altının gram fiyatı, yılı yüzde 56,4 artışla 454,1 liradan tamamlayarak 19 yılın en yüksek kazancını sağladı. Peki 2021 yılında altın fiyatlarında yükseliş sürecek mi? İşte uzmanlardan bomba 2021 tahminleri...