Ali Şiş Haberleri
SON DAKİKA

Ali Şiş Haberleri

Kırmızı Montlular Derneği’nden Girişimci Kadınlar için toplantı 

Kırımızı Montlular Derneği girişimci kadınlar için bir toplantı düzenledi. Toplantıda kadınlar hayata geçirmek istedikleri projeler üzerine konuştu. İl Özel İdare Genel Sekreteri Ali Şiş, girişimci kadınların her zaman yanlarında olduklarını söyledi. 

İL ÖZEL İDARESİ ŞEHRE KATMA DEĞER SUNUYOR

Elazığ İl Özel İdaresi gerçekleştirdiği hizmetlerle şehre katma değer sunuyor. Şehrin genelinde yürütülen çalışmalar beğeni toplarken bir yandan da yeni yatırımlar planlanıyor.

Elazığ İl Özel İdaresi’nden bir ilk!

Elazığ İl Özel İdaresi çalışmalarını yoğunlaştırarak şehrin birçok noktasında yol bakım onarım, genişletme ve asfaltlama çalışmalarını devam ettiriyor.

Vali Toraman, Palu’da vatandaşlarla buluştu 

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman Palu İlçesi’ni ziyaret etti. İlçede incelemelerde bulunan Vali Toraman, kurumları da ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. 

Elazığ İl Özel İdaresi’nden emekli olan personellere plaket 

İl Özel İdaresinde görev yapan ve emekliye ayrılan 28 personel için bir toplantı tertip edilerek plaket takdim edildi. 

İl Özel İdaresi personellerine eğitim semineri 

Elazığ İl Özel İdaresi, personellerin bilgi ve becerilerini artırmak amacıyla rutin olarak gerçekleştirdiği hizmet içi eğitim seminerlerine devam ediyor. 

Şiş: Elazığ’a güzel bir hizmet daha 

Elazığ İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Şiş ve beraberindeki heyet, finansmanı Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından, yapım işlerinin tamamının ise Elazığ İl Özel İdaresi tarafından gerçekleştirilen, ülkemize hizmet edecek müezzin, imam-hatip, vaiz gibi birçok din adamının eğitim alacağı ülkemizin sayılı tesislerinden olacak Harput Dini İhtisas Merkezi’ni ziyaret etti. Gelinen son durum hakkında Harput Dini İhtisas Merkezi Müdürü Turgut Tunç’tan bilgiler alan heyet daha sonra merkezi gezerek incelemelerde bulundular. 

İl Özel İdaresi makine parkını güçlendirdi 

İl Özel idaresi, Bitümlü Sıcak Asfalt çalışmalarında kullanılmak üzere, ikinci bir Finişer (Asfalt Serme Makinesi) alarak makine parkını güçlendirmeye devam ediyor. 

İl Özel İdaresi araç filosuna 2 greyder daha ekledi 

Elazığ İl Özel İdaresi tarafından köylerdeki altyapı çalışmalarında kullanılması için toplam maliyeti 9 milyon 140 milyar 846 TL’lik 2 adet greyder alımı yapıldı. 

Vali Dr. Toraman OSB’yi ziyaret etti 

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman beraberinde İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Şiş ve Karayolları 8.Bölge Müdürü Yusuf Güneş ile birlikte OSB’yi ziyaret etti. 

Vali Toraman: Gezin ve Plajköy’ün altyapı problemini çözmek için çalışıyoruz 

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, Maden İlçesi’ne Bağlı Plajköy ve Gezin köylerinde devam eden kanalizasyon ve diğer altyapı problemlerinin çözümü için devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek, bilgiler aldı. 

Elazığ İl Özel İdarespor'da Ali Şiş dönemi 

Elazığ İl Özel İdare Spor Kulübü'nde yapılan Olağan Genel Kurul sonrası başkanlığa Ali Şiş seçildi. Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi ekiplerinden Elazığ İl Özel İdare Spor Kulübü’nde Olağan Genel Kurul gerçekleştirildi. 

İl Özel İdaresi’ndeki kadın çalışanlar unutulmadı

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla İl Özel İdaresi’nde çalışan kadın personellerin ve vatandaşların gününü kutladı. 

İl Özel İdare’de düzenlenen seminerler sona erdi 

Elazığ İl Özel İdaresi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen seminerler tamamlandı. 

İl Özel İdaresi personellerine eğitim semineri başladı 

İl Özel İdaresi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından planlanan toplam 4 gün devam edecek olan eğitim semineri başladı. 

İl Özel İdaresi’nde Sosyal Denge Sözleşmesi imzalandı

Elazığ İl Özel İdaresi ile Bem-Bir Sen arasında Sosyal Denge Sözleşmesi imzalandı.

MÜSİAD ‘Dost Meclisi’ toplantıları sürüyor

MÜSİAD Elazığ tarafından geleneksel olarak düzenlenen, Dost Meclisi toplantılarının bu haftaki konukları, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sn. Ali ŞİŞ, Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Murat Okubay ve Sivrice Kaymakamı Yunus Emre Vural oldu.

İl Özel İdaresi Çalışanlarından Kan Bağışı

İl Özel İdaresi Genel Sekteri Ali Şiş ve idareci personel Kızılay’a kan bağışında bulundu.