Akaryakıt Ürünleri Haberleri
SON DAKİKA

Akaryakıt Ürünleri Haberleri

Motorine kallavi zam! 

Brent petrol fiyatlarındaki yükselişin ardından akaryakıt ürünlerine zam yağmaya başladı. 3 Ocak'taki ÖTV zammının ardından motorine bu gece yarısı bir zam daha geliyor. 20 Ocak 2024 tarihi itibariyle motorine 1 lira 3 kuruşluk zam geliyor. Motorinin litresi bu zamla 40 lirayı aşacak. İşte güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları...

Motorine kallavi bir zam daha geliyor! 

Araç sahiplerine bir kötü haber daha! Seçimin ardından üst üste zamların yapıldığı akaryakıt ürünlerinde en fazla artış motorinde meydana gelmişti. Motorine bu gece yarısından itibaren 1 lira 45 kuruş daha zam geliyor. İşte 27 Temmuz 2023 güncel ve zamlı akaryakıt fiyatları...

Benzine büyük zam geliyor! 

Petrol fiyatlarındaki yükselişle birlikte doların Türk Lirası karşısında 23 liranın üzerine çıkarak tarihin en üst seviyesini görmesi sonucu akaryakıt ürünlerine araç sahiplerini deli edecek zam geliyor. Bu gece yarısından geçerli olmak üzere benzine 2 lira 70 kuruş, motorine ise 1 lira 40 kuruş zam geliyor. Yeni zamlar da kapıda bekliyor...

Motorine çok kallavi zam geliyor! 

Petrol fiyatları 77 doları aştı, dolar tarihinin en yüksek seviyesini görerek bugün itibariyle 21 lirayı aştı. Bu da akaryakıt ürünlerine zam olarak dönmeye başladı. Geçen hafta benzine gelen zamların ardından bu hafta motorine de çok büyük zam geliyor. Motorinin litre fiyatı 19 TL'den 21 TL'ye yaklaşacak. Benzine de zam kapıda.

Benzin ve motorin fiyatlarında büyük indirim beklentisi! 

Rusya'nın Ukrayna'yı işgal girişimi ile 137 dolar seviyelerine çıkan Brent petrol sert bir düşüşle 112 dolar seviyesine kadar geriledi. Varil fiyatlarındaki yükselişle benzin ve mazot fiyatlarına arka arkaya zamlar gelirken, şimdi bu düşüş sonrası akaryakıt fiyatlarına büyük bir indirim beklentisi oluştu.

Elazığ’da özel hastaneler denetleniyor mu?

Son günlerde ülke genelinde yaşadığımız ekonomik kriz vatandaşı derinden yaralıyor. Elektrik, doğalgaz, akaryakıt ürünlerine gelen zamların ardından vatandaşın sağlıkla ilgili başvurduğu özel hastaneler de fahiş fiyatlarıyla vatandaşı canından bezdiriyor.

Şimdi onlar düşünsün?

Hiç şüphesiz son günlerin en sıcak gündemi ekonomik kriz. Market fiyatlarındaki fahiş rakamlar, akaryakıt ürünleri, demir ve çimento gibi malzemelerdeki baş döndüren rakamlar derken dolar kurundaki sert düşüş. Daha on gün önceye kadar seçim ha seçim diye kendini paralayan muhalefet partilerin başkanlarının ülkedeki geçim problemini görmezden gelmesi de cabası.

Ekonominin başına güçlü kaptan gerekiyor!

Son günlerde döviz kurunda yaşanan artışlar sonrası tepeden tırnağa gelen zamlar vatandaşı canından bezdiriyor. Demire, çimentoya, akaryakıt ürünlerine kısacası tüm ürünlerdeki fahiş artışlar sonrası vatandaş oldukça zor günler geçiriyor.

Motorine 66 kuruş zam! 

Motorinin litre fiyatına gece yarısından geçerli olmak üzere 66 kuruş zam geldi. Zamla birlikte Elazığ'da motorinin litresi 9,55 liradan 10,23 liraya çıktı. Bir hafta önce motorine 44 kuruş indirim yapılmıştı.

Benzin, motorin ve LPG'ye çok büyük zam geliyor! 

Dolar/TL kurunda yaşanan yükselişin ardından akaryakıt ürünlerine bu gece yarısından itibaren çok kallavi zam geliyor.

Benzin ve motorine zam geliyor

Dolar/TL kurunda yaşanan yükselişin ardından akaryakıt sektörü kaynakları, benzinde cumartesi gününden geçerli olmak üzere yeni bir zam beklentisi olduğunu bildirdi.

Benzine bu kez kallavi indirim geliyor! 

Benzinin litre fiyatına perşembe gününden itibaren geçerli olmak üzere 30 kuruş civarı indirim bekleniyor.