Ak Parti Elazığ Il Başkanı Şerafettin Yıldırım Haberleri
SON DAKİKA

Ak Parti Elazığ Il Başkanı Şerafettin Yıldırım Haberleri

Başkan Yıldırım: Vakit kaybetmeden sahaya çıkacağız

Bir seçimi daha geride bıraktıklarını dile getiren AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, “Partimizin yaşadığı oy kaybının nedenlerini araştırmak ve sandığa gitmeyen seçmenin bu kararının gerekçelerini öğrenmek amacıyla vakit kaybetmeden sahaya çıkıyoruz. Bizim rotamız millettir” dedi.

Elazığ’a 140 Milyon ödenek! 

AK Parti Elazığ Milletvekilleri ve AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım Elazığ'da cezaevlerine toplamda 140 milyon ödenek ayrıldığını duyurarak, Palu Adliyesi’nin de 2024 yılı yatırım programına alındığını söyledi. 

Yıldırım, Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yetki aldı 

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret etti. Başkan Yıldırım ziyarette AK Parti Elazığ İl Başkanlığı'nın yeni yönetim Kurulunu oluşturmak için yetki aldı. 

AK Parti’de adaylık müracaatları devam ediyor

AK Parti’den aday adayı olan yönetim kurulu üyeleriyle ilgili toplantı yapıldı. Toplantıda konuşan AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, AK Parti’nin değerler üzerine siyaset yaptığını söyledi. 

Başkan Yıldırım: Kimseye verilmiş sözümüz yok 

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, 31 Mart 2024’te yapılacak olan yerel seçimlerde şehir genelinde zafer elde etmek için en ideal adayları belirlemek için yoğun çaba harcadıklarını belirterek, “Şehrimizin merkez, ilçe ve beldeleriyle tamamını AK Belediyecilikle buluşturma arzusundayız” dedi. 

Başkan Dumandağ’a ziyaretler sürüyor 

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş ve AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Ticaret Borsaları Konsey Üyeliği'ne yeniden seçilen Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ ile bir araya geldi. 

Erdoğan’ın Elazığ programı belli olmaya başladı 

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, 1 Nisan Cumartesi günü gerçekleştireceği Elazığ ziyaretine Elazığlı vatandaşları davet ederek Abdullahpaşa Mahallesi’nde TOKİ konutları temel atma töreninin yapılacağını ifade etti.

Milletvekili Bulut ve Başkan Yıldırım, Palu, Arıcak ve Alacakaya’da 

AK Parti MKYK Üyesi Elazığ Milletvekili Metin Bulut beraberinde AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ve parti teşkilatı ile birlikte depremden etkilenen Palu, Arıcak ve Alacakaya’da ve ilçelere bağlı köylerde incelemelerde bulundu. 

AK Parti Heyeti ETSO Başkanı Alan’la bir araya geldi 

AK Parti MKYK Üyesi Elazığ Milletvekili Metin Bulut ve AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ETSO Başkanı İdris Alan’la bir araya geldi. ETSO Başkanı İdris Alan Milletvekili Bulut’tan ikinci OSB’nin biran önce ayağa kalkması için destek istedi. 

Milletvekili Ağar, Demiröz ile esnafı ziyaret etti

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz ve AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ile birlikte Elazığ Gazi caddesinde esnafı ziyaret etti.

İl Başkanı Yıldırım: İstişare kültürü AK Parti’nin en önemli yol göstericisidir

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, AK Parti'nin istişare kültürüne çok önem verdiğini, en büyük yol göstericisinin de bu olduğunu söyledi. 

Başkan Yıldırım 23 Nisan sürprizi yaptı 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım çocuklarla bir araya geldi. 

Başkan Yıldırım Baskil’de kayısı üreticileriyle görüştü 

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Baskil ilçesinde don sebebiyle ürünleri zarar gören kayısı üreticileriyle bir araya geldi. 

Yıldırım, ELMİYAD’ın konuğu olacak

Elazığ Medya İnternet Yayıncıları ve Gazetecileri Derneği (ELMİYAD) tarafından hazırlanan 'Elmiyad'la Bunu Konuşalım' programının konuğu AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım olacak.

Başkan Yıldırım: Elazığ’ımız ve eğitim camiamız çok özel ve güzel bir gün yaşadı 

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, bir dizi programlara katılmak üzere Elazığ'a gelen Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'e, verdiği müjdeler ve Elazığ'a gösterdiği hassasiyetten ötürü teşekkür etti. 

Başkan Yıldırım’dan SMS kampanyasına destek

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Elazığspor Kulübü tarafından başlatılan SMS kampanyasına destekte bulunarak, teşkilatına çağrı yaptı.

Yıldırım: Arzumuz, ihaleyi Elazığ Girişim Gurubu alsın ve işletsin

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Elazığ gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Başkan Yıldırım'dan, Bakan Kasapoğlu'na teşekkür 

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Ankara temasları kapsamında bir araya geldikleri Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu'na Elazığ adına verdiği müjdeler ve yakın ilgilerinden ötürü teşekkür etti. 

Başkan Yıldırım, sosyal konut fiyatlarını açıkladı

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım sosyal konutların fiyatlarını ve konut taksit fiyatlarını paylaştı.

Başkan Yıldırım: İstişare kültürü geçmişteki başarılarımızın sırrı, gelecekteki başarılarımızın pusulasıdır

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, teşkilat olarak istişareye büyük önem verdiklerini, 2023'e giden yolda da bu anlayışı sürdüreceklerini vurguladı. 

Yıldırım ve Işıkver’den Elazığspor’a destek 

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ile MHP İl Başkanı Semih Işıkver, sosyal medyadan taraftarların başlattığı #elazığspormaziolmasın çağrısına olumlu cevap vererek, üzerlerine düşen ne varsa yapmaya hazır olduklarını açıkladılar. 

Yıldırım: AK Parti iktidarının en önemsediği şehirlerden biri Elazığ

 AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın üç danışmanının Elazığ ziyaretini değerlendirerek, Elazığ’ımıza her fırsatta yapılan üst düzey ziyaretler şehrimizin gelişmesine katkı sağlamamız noktasında elimizi daha da güçlendiriyor dedi. 

Başkan Yıldırım: İş dünyası 6. bölge desteklerinin uzatılmasını olumlu karşıladı 

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Cazibe Merkezleri Programı Kapsamında Yatırımların Desteklenmesi Hakkında Karar'da Değişiklik Yapılmasına Dair Cumhurbaşkanı Kararının Resmi Gazete'de yayımlanmasının iş dünyasında memnuniyet oluşturduğunu söyledi. 

Milletvekili Balık, vatandaşları dinledi

AK Parti İl Başkanlığı’nın düzenlendiği halk buluşmalarının nöbetçi vekili AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık oldu. Balık, asgari ücret zammının ardından emeklileri, memurları ve işçileri de rahatlatacak bir çalışmanın olduğunu söyledi. 

Minder’den Yıldırım'a ziyaret 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Başdanışmanı Ahmet Minder, Elazığ’da teşkilatla bir araya geldi. 

AK Parti Elazığ teşkilatı üç kademe il başkanları toplantısına katıldı 

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir’in başkanlığında video konferans yöntemiyle düzenlenen Üç Kademe İl Başkanları toplantısına katıldı. 

STK Platformu istişare toplantısını gerçekleştirdi 

STK platformu çalışma grubu aralık ayı istişare toplantısını AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım’ın katılımıyla gerçekleştirdi. 

Cemil Meriç Fen Lisesi Kütüphanesi açıldı 

Milli Eğitim Bakanlığı’nın “Kütüphanesiz Okul Kalmasın” Projesi kapsamında Cemil Meriç Fen Lisesine yaptırılan kütüphanenin ve matematik atölyesinin açılış gerçekleştirildi. 

Başkan Kürüm, geniş katılımlı STK buluşması yaptık

AK Parti Elazığ İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Burak Kürüm, AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ve AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Sivil Toplum ve Halkla ilişkiler Başkanı Elazığ’daki genç STK'larla bir araya geldi. 

Başkan Dumandağ’dan Başkan Yıldırım’a ziyaret 

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım’ı, Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ ve beraberindeki heyet ziyaret ettiler.