Abdulvahap Yoğunlu Haberleri
SON DAKİKA

Abdulvahap Yoğunlu Haberleri

Başkan Dumandağ Ankara'da bir dizi ziyarette bulundu

Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, Elazığ Ticaret Borsası tarafından yürütülmekte olan ve 20.881.864,50 TL (P) kısmı hibe olmak üzere toplam bütçesi 41.763.729 TL olan Fırat Hayvan Ürünleri Tedarik ve Ticaret Merkezi Projesi’nin ek bütçe çalışmaları hakkında istişarelerde bulunmak üzere Kalkınma Ajanları Genel Müdürü Ahmet Şimşek'i Fırat Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Abdulvahap Yoğunlu ve Elazığ Ticaret Borsası Genel Sekreteri Murat Çiçek ile birlikte makamında ziyaret etti.

Fırat Kalkınma Ajansı’ndan acentelere destek 

Fırat Kalkınma Ajansı, Malatya, Elazığ, Bingöl, Tunceli’nin turizminin canlandırılması amacıyla başlattığı Fırat Turu programıyla seyahat acentelerine tur başına 36 bin lira destek sağlayacak. 

FKA’dan KOBİ’lere finansman desteği 

KOBİ’lere yönelik “2022 Yılı Turizm, İhracat ve Tarımın Geliştirilmesi Finansman Desteği Programı” Fırat Kalkınma Ajansı tarafından başlatıldı. 

Vali Toraman OSB’de incelemelerde bulundu 

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, Organize Sanayi Bölgesinde çalışması devam eden projeleri inceledi. Vali toraman ayrıca OSB Başkanı Suat Öztürk’den projeler hakkında bilgi aldı. 

FKA, kadın ve gençlerin istihdamının desteklenmesi için çaba harcıyor 

Fırat Kalkınma Ajansı, faaliyet bölgesi olan Malatya, Elazığ, Bingöl ve Tunceli’deki kadın ve gençlerin istihdamının desteklenmesi amacıyla İnsan Kaynaklarının Geliştirilmesi Programı kapsamında hayata geçirilen TRB1 Bölgesindeki Dezavantajlı Kişilerin İş Gücüne Sürdürülebilir Entegrasyonu Operasyonu’ nu başlatıyor. 

Yoğunlu ‘Ar-Ge Merkezleri Bölgenin Yenilikçilik Kapasitesini Artıracak’

Fırat Kalkınma Ajansı (FKA) tarafından Malatya ve Elazığ’da faaliyet gösteren Ar-ge ve Tasarım Merkezlerine ve Ar-ge Merkezi kurmayı planlayan firmalara yönelik beş günlük eğitim programı düzenlendi.