Ekipler yol genişletme çalışması gerçekleştirdi 

İl Özel İdaresi Karakoçan İlçesi Demirtaş-Dumluyazı-Korudibi grup köy yolunda asfaltlama öncesi yol genişletme çalışması gerçekleştiriyor. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Müdürlüğü ekipleri bir yandan merkeze bağlı köylerde bir yandan da ilçelere bağlı köylerde asfaltlama, yol genişletme, yol bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor. Elazığ İl Özel İdaresi, 2022 yatırım programında bulunan grup köy yolunda Özel İdaresi iş makinalarıyla yol güzergahında başlattığı heyelan olan bölgelerde palye kesme ve yol genişletme çalışması devam ediyor. Bu çalışmaların tamamlanmasının ardından Karakoçan ilçes Demirtaş

Dumluyazı-Korudibi Grup Köy Yolunda 8 Km 1.Kat asfalt yol yapım işi gerçekleştirilecek. 
Elazığ İl Özel İdaresi’nden yapılan açıklamada, şehrin ulaşım ağının güvenli ve konforlu olması için aralıksız bir şekilde çalışmaların yürütüldüğü vurgulanarak; “Elazığ İl Özel İdaresi gerçekleştirdiği çalışmalar ile şehir genelinde daha güvenli ve rahat bir ulaşım oluşturmaktadır. Yol ve Ulaşım Müdürlüğü ekiplerimiz şehrin birçok noktasında yoğun bir tempoyla çalışmaktadır. Ekiplerimiz yatırım programı çerçevesinde hem merkeze bağlı köylerde hem de ilçelere bağlı köylerde BSK asfaltlama çalışmalarının yanında yol genişletme, yol bakım ve onarım çalışmaları da gerçekleştirmektedir” denildi.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN