Muhammed Fatih Akarsu Haberleri
SON DAKİKA

Muhammed Fatih Akarsu Haberleri

Muhammed Fatih Akarsu haberleri, haber editörü Muhammed Fatih Akarsu tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Elazığ Belediyesi Bızmişen’de 12 derslikli okul yapacak

Elazığ Belediyesi’nin Toplu Konut İdaresi tarafından Bızmişen mevkiinde yapılan yeni konut rezerv alanlarında inşa edeceği 12 derslikli okul için protokol imzalandı.

Motorine indirim geldi 

Brent petrolün 121 dolardan 110 dolara kadar gerilemesiyle motorinin Türkiye'deki litre fiyatında 1 lira 55 kuruşluk indirim meydana geldi.

Şehir Meclisinin dönem sözcüsü Demirbağ oldu 

Elazığ şehir meclisinin üçüncü olağan kongresi yapıldı. Kongrede dönem sözcülüğüne Vedat Demirbağ seçildi. 

Sağlık Sen il divan toplantısı gerçekleştirildi 

Sağlık-Sen Elazığ Şubesi İl Divan Kurulu toplantısı Sağlık-Sen Genel Başkanı Semih Durmuş’un katılımı ile yapıldı.

Hemşehrimiz Turan, TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanlığına seçildi 

Türkiye Sanayici ve İş İnsanları Derneği’nin (TÜSİAD) yeni başkanı Elazığlı hemşehrimiz Orhan Turan oldu. 

Milletvekili Demirbağ’dan, bir dizi ziyaret

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Asilhan Arslan’la bir araya gelen AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ Maden İlçesi’ndeki maden rezervleri ile ilgili istişarelerde bulundu.

Motorin ve benzine indirim gelebilir!

Geçen hafta 120 doların üstüne çıkan petrol fiyatları bu haftaya düşüşle başladı. Brent petrolün varili, uluslararası piyasalarda 113,14 dolardan işlem görüyor.

Rüstempaşa Mahallesi’ndeki konutların anahtar teslimi yapılacak 

Rüstempaşa Mahallesi’nde yapılan konutların 1. Etap inşaatı tamamlandı. Konutların anahtar teslimi gerçekleştirilecek. Toplamda 614 konut ve 195 iş yeri teslimi yapılacak. 

Son seçim anketinde Cumhur İttifakı sürprizi! 

Asal Araştırma, mart ayının seçim anketi sonuçlarını açıkladı. Ankete göre; kararsızlar dağıtıldıktan sonra ilk sırada yer alan AK Parti'nin oy oranı yüzde 34.5, CHP'nin yüzde 26.1, İYİ Parti'nin yüzde 12.2 oldu. Bu partileri yüzde 10.4'le HDP takip ederken MHP ise yüzde 8.6 oy topladı. Böylece Cumhur İttifakı'nın oy oranı toplamda yüzde 43.1 olurken Millet İttifakı'nın oy oranı ise yüzde 38.4'e düştü. Aynı şirketin şubat ayındaki anketinde Cumhur İttifakı'nın oyu yüzde 41.0 olmuştu.

Elazığ Valiliği’nden anahtar teslim süreci ile ilgili açıklama 

Elazığ Valiliği yaptığı açıklamada, Abdullahpaşa Mahallesi 4. Etap konutlarının anahtar teslim işlemlerinin tamamlanmak üzere olduğunu duyurdu. 

Sürücü belgesi değişiminde son tarih 31 Aralık! 

İçişleri Bakanlığı'nca, 1 Ocak 2016'dan önce düzenlenen eski sürücü belgelerinin 31 Aralık 2022 tarihine kadar yeni tip sürücü belgeleriyle değiştirilmesi gerektiğini, belgelerini değiştirmeyerek araç kullananlara idari para cezası uygulanacağı bildirildi. 

Milletvekili Demirbağ, STK Platformu üyelerini dinledi 

Sivil Toplum Kuruluşları Platformunu ziyaret eden AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, başkanların taleplerini dinledi.

Asgari ücrette sinyali Erdoğan verdi!

Asgari ücrete ikinci zam tartışmasında Çalışma Bakanı Vedat Bilgin'in "Tartışmayı anlamlı bulmuyorum" sözleriyle hevesler kırılmıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasıyla tartışmalar yeniden başladı rakamlar konuşuluyor.

Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan arıcılara ilave şeker arzı 

Tarım ve Orman Bakanlığı, arı üreticilerinin daha fazla ürün elde edebilmelerine imkan sağlayabilmek için 16 bin ton şeker arzı daha sağlandığını bildirdi. 

Anadolu Yıldızlar Ligi Yüzme Grup Müsabakaları Elazığ’da yapıldı 

Elazığ’ın ev sahipliğinde 140 sporcunun katılımıyla Anadolu Yıldızlar Ligi yüzme grup müsabakaları yapıldı. 

Elazığ’ın Depremselliği Masaya Yatırıldı 

Sivil Savunma Uzmanları Derneği’nin bölge toplantısı gerçekleştirildi. 

Toplam 1352 haber.