Gülşah Altaş Haberleri
SON DAKİKA

Gülşah Altaş Haberleri

Gülşah Altaş haberleri, haber editörü Gülşah Altaş tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Elazığ’a gelmesi bekleniyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın daha önce ertelenen Elazığ ziyaretinin önümüzdeki günlerde gerçekleşmesi bekleniyor.

Fırat Üniversitesi Hastanesi’ni TOKİ inşa edecek

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, yeni Fırat Üniversitesi Hastanesi’nin TOKİ marifeti ile yapılacağını açıkladı.

Doğalgaz fiyatları değişti mi? BOTAŞ açıkladı

Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ (BOTAŞ), mart itibarıyla mesken ve sanayi abonelerinin kullandığı gazın ve elektrik üretim amaçlı gazın satış tarifesinde değişiklik yapılmadığını bildirdi.

GİMDES’ten konferans

Gıda ve İhtiyaç Malzemeleri Denetleme Ve Helal Sertifikalandırma Kurumu Elazığ İl Temsilciliği tarafından” Bir Duruşun Olsun Adı Boykot Olsun Çözümü Helal Olsun” konferansı düzenlenecek. Programa konuşmacı olarak GİMDES Baş Denetçi Ziraat Mühendisi İbrahim Halil Yüzgül Katılacak. 

YRP Başkan Adayı Septioğlu, ziyaretlerini sürdürüyor 

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, Seçim Çalışmaları Doğrultusunda Ziyaretlerini Sürdürürken, Her Ziyaretinde Vatandaşlardan Güçlü Destek Görüyor. 

Gürkan, Şubat ayı SAMEKS verilerini değerlendirdi 

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Şubat ayı SAMEKS verileri açıklandı. Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Elazığ Başkanı Tekin Gürkan Şubat Ayı SAMEKS Verilerini değerlendirdi. 

Depoları doldurmak için bekleyin! 

Benzin ve motorine geçtiğimiz hafta çifte indirim gelmişti. 1 lira 20 kuruşluk indirimin ardından motorinde fiyatların bu gece yarısından itibaren değişmesi bekleniyor.

Ocak ayında konut fiyatı artışında Elazığ ilk 20’de!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası tarafından açıklanan ocak ayı konut fiyat artışı verilerine göre Elâzığ, yüzde 93 artış oranıyla ilk 20 il içerisinde yer aldı

İçmeli ailesinin acı günü

ELFED Onursal Başkanı Faik İçmeli'nin babası Osman İçmeli hayatını kaybetti.

Gamze Cizreli, başarı öyküsünü anlattı 

Türkiye İnsan Kaynakları Vakfı Elazığ Şubesi tarafından düzenlenen programda Akademisyen Yazar Gamze Cizreli, “Başarı Öyküsünü” anlattı. 

Sivrice'ye vizyon projeler

Yeniden Refah Partisi Sivrice Belediye Başkan Adayı Ebubekir Irmak, 31 Mart 2024 yerel seçimler sonrası Sivrice için hazırladığı projelerini kamuoyuyla paylaştı.

Başkan Adayı Septioğlu, çalışmalarını sürdürüyor 

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, seçim çalışmalarının nabzının hızla arttığı bu günlerde esnaf, vatandaş ve sivil toplum kuruluşlarıyla buluşmaya devam ediyor. 

Elazığ'da iftar ve sahur vakitleri

Din İşleri Yüksek Kurulu, illere göre 2024 yılı Ramazan imsakiyesini yayınladı.

BAŞKAN ADAYI AYAZ: YENİ DÖNEMDE YAZIKONAK’TA BİRÇOK PROJEMİZ HAYAT BULACAK

AK Parti Yazıkonak Belediye Başkan Adayı Aydın Ayaz, seçim çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdürüyor.  Her gün belde sakinleriyle bir arada bulunan ve sıkıntılarını dinleyen Ayaz, yeni dönemde birçok projenin hayat bulacağını söyledi.

Elazığ’ın iki ilçesine müjdeli haber!

150 yataklı Palu-Kovancılar Devlet Hastanesi’nin temel atma çalışmaları başladı. 

Başkan Şimşek: Çalışanlara birer maaş ikramiye verilmeli 

Vergi haftasıyla ilgili açıklamalarda bulunan Büro Memur Sen Şube Başkanı Zülküf Şimşek çalışanlara birer maaş ikramiye verilmesini talep etti. 

Toplam 7177 haber.