Deveci'den gönüllere dokunan Kur'an-ı Kerim tilaveti

Dünya Kur'an-ı Kerim Okuma Birincisi hemşehrimiz Hafız Habib Deveci ve Elazığ Belediyesi Tasavvuf Korosu, Elazığ Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan etkinliklerinde Elazığlılara unutulmaz bir gece yaşattı.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Muhammed Fatih Akarsu

Elazığ Belediyesi, 11 ayın sultanı Ramazan'ı maneviyatına uygun bir şekilde yaşatmak için etkinliklerini sürdürüyor.

Bu kapsamda Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen etkinliklerin 26. gününde; Kur'an-ı Kerim'in indirilmeye başlandığı, sema kapılarının açıldığı, dua ve tövbelerin kabul edildiği kutlu gece olarak kabul edilen Kadir Gecesi’ne özel program düzenlendi.

Kadir Gecesi'ne özel düzenlenen programda Dünya Kur'an-ı Kerim Okuma Birincisi hemşehrimiz Hafız Habib Deveci ve Elazığ Belediyesi Tasavvuf Korosu katıldı.

Hafız Habib Deveci gönüllere dokunan sesiyle vatandaşlara Kur’an-ı Kerim tilaveti sundu. Deveci, Okuduğu Kur'an-ı Kerim tilaveti ile gönüllerin ve kulakların pasını sildi.

Daha sonra Elazığ Belediyesi Tasavvuf Korosu birbirinden güzel ilahilerini Elazığlı vatandaşlar için seslendirdi. Vatandaşların da ilahilere eşlik ettiği konser izleyenlerden tam not aldı.

HARPUT İLAHİ GRUBU BU AKŞAM İLAHİLERİNİ SESLENDİRECEK

Harput İlahi Grubu, 28 Nisan Perşembe günü (Bugün) saat 21.30’da Ramazan etkinliklerinde ilahilerini seslendirecek.

EŞREF ZİYA TERZİ 29 NİSAN’DA SAHNE ALACAK

Elazığ Belediyesi Geleneksel Ramazan Etkinlikleri'nde, 29 Nisan Cuma günü saat 21.30’da ilahi sanatçısı Eşref Ziya Terzi birbirinden güzel eserleriyle sahne alacak.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN