Başkan Çağlar'dan ziyaretler

Elazığ Kültür ve Tanıtma Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çağlar ve yönetim kurlu, Kırıkkale Emniyet Müdürü Fahri Bulut'u ziyaret etti. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Muhammed Fatih Akarsu

Elazığ Kültür ve Tanıtma Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çağlar ve yönetim kurulu üyeleri Kırıkkale Emniyet Müdürü Fahri Bulut ile bir araya geldiler. Başkan Çağlar, ziyarette Emniyet Müdürü Bulut’a başarılı çalışmalarından ötürü teşekkür etti. 

ÇAĞLAR: HEMŞEHRİMİZ KIRIKKALE EMNİYET MÜDÜRÜ FAHRİ BULUT’U ZİYARET ETTİK 

Elazığ Kültür ve Tanıtma Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çağlar açıklamasında, “Bugün yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte hemşehrimiz Kırıkkale Emniyet Müdürü Fahri Bulut’u ziyaret ettik. Kendisine başarılı çalışmalarından ötürü teşekkür ediyoruz. Sayın Emniyet Müdürümüz gibi insanları gördükçe mutlu oluyoruz. Başarılı çalışmalarından ötürü kendisini tebrik ediyoruz. Yapacağı başarılı çalışmalardan dolayı da şimdiden teşekkür ederiz” dedi. Başkan Mehmet Çağlar ve üyeleri yönetim olarak Emniyet Müdürü Fahri Bulut’a Elazığ Çayda Çıra objesi, Harput Senfonilerinin olduğu bir CD, Devlet Sanatçısı Mustafa Turan’ın biyografisinin yer aldığı ve İshak Sunguroğlu’nun Harput Yollarından kitabı hediye edildi. Ziyaretin ardından Emniyet Müdürü Bulut, Başkan Mehmet Çağlar ve üyelerini yemekte ağırladı.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN