Başkan Adayı Arslan: Borsamızı etkin hizmet üreten yapıya kavuşturacağız

Elazığ Ticaret Borsası Başkan Adayı ve ELKAS Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Arslan, seçim çalışmalarını devam ettirdiklerini belirterek, 'üyelerimizin desteği ile yönetime geldiğimizde gerçekleştireceğimiz çalışmalar ve uygulayacağız projelerle Elazığ Ticaret Borsası'nı çağdaş ve etkin hizmet üreten bir borsa niteliğine kavuşturacağız' dedi.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Elazığ’ın tarihin her döneminde çok önemli bir tarım ve hayvancılık şehri olduğuna dikkat çeken Elazığ Ticaret Borsası Başkan Adayı Şenol Arslan, “Elazığ olarak şehrimizi geleceğe taşıyacak sektörlerden olan tarım ve hayvancılık sektörünün yeniden ayağa kalkması için her türlü alt yapı ve vizyon projelerin hazırlığını arkadaşlarımızla birlikte yapmaktayız. Önümüzdeki süreçte gerçekleştireceğimiz çalışmalar ve uygulayacağımız projeler ile Elazığ Ticaret Borsası, çağdaş borsaların niteliğine kavuşturularak ülkemizin örnek borsalarından biri olacaktır” değerlendirmesinde bulundu.

Elazığ Ticaret Borsası Başkan Adayı Şenol Arslan, gerçekleştirdikleri üye ve sektör temsilcileri ziyaretlerinden aldıkları beklentilere çok kıymet verdiklerini vurgulayarak; “Elazığ Ticaret Borsası’nı ortak akıl ve tüm üyelerimizin düşüncelerini yansıtacak bir şekilde yöneteceğiz. Bu yönetim anlayışımız çerçevesinde üye ve sektör temsilcilerine yaptığımız ziyaretlerde bizlere ifade edilen sorunların çözümüne, beklentilerinin karşılanmasına yönelik çalışmaları da titizlikle yürütmekteyiz. Büyük bir memnuniyetle ifade etmekteyim ki, üyelerimiz tarafından ifade edilen sorunların çözümüne yönelik hazırladığımız projeler tüm beklentileri karşılamaktadır. Sorunların çözümü için ifade ettiğimiz projelerimiz ve önerilerimizin üyelerimizde çok büyük memnuniyet oluşturmasından da mutluluk duymaktayız.” dedi.

Dünyada yaşanan gelişmeler göstermektedir ki, tüm ülkelerin gelecek süreçte en fazla yatırım yapacakları sektörlerin başında tarım sektörü geldiğini belirten Başkan Adayı Arslan, “Elazığ, geniş ovaları, ürün çeşitliliği ve teknolojik gelişmeye imkân sağlayan alt yapısı ile bu süreçte yapılacak çalışmalar sonucunda öne çıkacak illerden biri olacaktır. Elazığ Ticaret Borsası bizim yönetimimiz de bu sürecin öncü kuruluşu olarak sektörün geleceğine yön verecektir.” açıklamasını yaptı.

Elazığ Detay Haber Merkezi

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN