Alt Yapı 1. bölge yapım işi sözleşmesi imzalandı 

Elazığ Belediyesi ile Ziver Holding arasında Elazığ İçme Suyu, Kanalizasyon ve Yağmur Suyu Hattı 1. Bölge Yapım İşi sözleşmesi imzalandı. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Elazığ İçme Suyu, Kanalizasyon ve Yağmur Suyu Hattı 1. Bölge Yapım İşi İhalesi 25 Mayıs Çarşamba günü gerçekleştirilmişti. İhale, Akpınar, Çarşı, Çatalçeşme, Doğukent, Esentepe, Harput, İzzetpaşa, Karşıyaka, Kırklar, Kültür, Nailbey, Mustafapaşa, Salıbaba, Ulukent, Üniversite, Yıldızbağları, Zafran ve Yeni Mahalle bölgelerini kapsarken yapılan ihaleye 4 firma katılmıştı. İhaleyi 320 milyon 320 bin 320 TL 23 krş ile en düşük teklifi veren Ziver İnşaat Taahhüt Madencilik Turizm Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kazanmıştı. Gerçekleşen ihalenin ardından bugün Elazığ Belediyesi ile Ziver Holding arasında Elazığ İçme Suyu, Kanalizasyon ve Yağmur Suyu Hattı 1. Bölge Yapım İşi sözleşmesi imzalandı. 

ŞERİFOĞULLARI: ŞEHRİMİZE HAYIRLI VE UĞURLU OLSUN 

Başkan Şerifoğulları sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Şehrimizin uzun yıllardan beri kronik problemi olan altyapı çalışmaları başlıyor. Belediyemiz ile Ziver Holding arasında Elazığ İçme Suyu, Kanalizasyon ve Yağmur Suyu Hattı 1. Bölge Yapım İşi sözleşmesini imzaladık. Şehrimize hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN